© The Mhakk Studio

Monday, April 6, 2009

Kehidupan biasa Anak PM ke-6

Anak PM jalani hidup biasa

Ibu bapa orang kenamaan bukan satu keistimewaan, kelebihan - Berita Harian Online

SEPANG: "Kami tetap perlu berdikari dan berusaha bersungguh-sungguh mencapai kejayaan... bukan kerana kami anak orang kenamaan."

Itu pendirian anak Datuk Seri Najib Razak dan Datin Seri Rosmah Mansor yang tetap merendah diri dan menjalani kehidupan harian seperti biasa walaupun bapa dan ibu mereka Perdana Menteri dan wanita pertama Malaysia.

Bagi Nooryana Najwa, 20, beliau tidak pernah kekok atau melalui perbezaan kehidupan terlalu ketara apabila bergelar anak Perdana Menteri.

Pelajar jurusan politik dan perhubungan antarabangsa di Georgetown University, Washington, Amerika Syarikat itu berkata, status sebagai anak pemimpin nombor satu Malaysia tidak memberi sebarang keistimewaan dan kelebihan...[Baca Lagi...]
Kehidupan biasa Anak PM ke-6

Satu ...

satu...

dua...

tiga...

Ops... yang ni takde kena mengena pulak dgn posting ni...

Ni siapa pulak...


AstaghfiruLLAHal 'azheem...
Istighfar banyak-banyak sebab tertengok gambar-gambar di atas.

6 comments:

tolak bn said...

berita hairan mmg pecacai bn. hoi! sape wanita pertama Malaysia? Rosmah ke Tuanku Nur Zahirah? bini pm ke permaisuri agong? tak malu ngaku. permaisuri tu wanita ke berapa dlm negara? taik punya media bn!

denko said...

salam ostaz... apa dah jd dgn ostaz letak gambo seksi kat blog ostaz niii masya Allah... taubat. taubat. astaghfirullah..................

aneroid09 said...

AlhamduliLLAH... ada gak org tegur diriku ini. Terima kasih sdara/i denko.

ish3....

Tapi kalau buang gambar tu, org xtau plak kehidupan biasa anak PM. scroll sekali saja, tertengok sekali, jgn la pi layan pulak. AstaghfiruLLAH al-Azheem...

gangojos2 said...

astaghfirullah, ape kate ostaz link kn aje gmba2 tu ke tmpt len?x sdp ar nk tgk gmba + bacaan quran tu..

Anonymous said...

biasa la gamba tu, akir zaman dah

robustor said...

huu ustaz aneroid09.. muka cengganaz je korg pggil ustaz kahkahkah. asal sokong bulan je, ustaz, asal sokog bn je jahat apolaaa. cerdik la sket!

Ũ