© The Mhakk Studio

Thursday, April 23, 2009

Habis exam...

AlhamduliLLAH...

Lega~~

Dah habis exam.
Dah puas bersusah-senang, perang pun berakhir, dengan aku mengalami beberapa 'kecederaan'. Huhu... Selesai sudah pengajian degree. Masa untuk kembali transform ke bentuk asal.

Kepada yang belum habis exam tu, berusahalah lagi. Detik habis exam anda bakal juga tiba. Jangan tension-tension sangat, nanti iblis cucuk jarum.

Sekarang tengah pikir pula apa yang nak di buat lepas ni.
"Bunyi macam banyak, tapi tak semudah yang disangka". Tak faham tak mengapa. Biarlah diriku saja yang faham.

Mungkinkah futuristik akan melanda diriku sebagaimana ia menimpa umat-umat sebelumku? Entah laa... Moga ALLAH terus mentarbiyah aku agar terus istiqomah dalam perjuangan.

Benih anggur mula dikeluarkan dari kotak, untuk proses penanaman sementara.

Tak dak apa yang nak dikarang hari ini. Merapu saja. Nak 'celebrate' dulu naa... ZzZzZzZz....


9 comments:

mujahid4869 said...

aish,abeh xam ja kembali menjadi loqlaq??
haha
jom abe mie, ade berani??jom trn bertarung di gelanggang ping pong mlm ni...(kl x ggu bdak2 nk study)

*PEARL*MUTIARA* said...

jangan banyak tdoq.

mc said...

salam.patut la byk psl politik...da abis blaja rupenya.

Aneroid said...

@ mujahid4869

hehe, dah menang dah...

@ *PEARL*MUTIARA*

betui2... jgn byk tidoq, dn jgn pulak x tidoq langsung, terutama kpd yg x abih exam lg.

@ mc

aisheh... camna bleh kantoi pulak... haha. ada gak org yg dah abis blaja, tp x de pn pasal politik. tu canne pulak tu.. :)

JuLia d BuBbLes said...

selamat menempuhi alam baru.
alam pekerjaan,mungkin? atau mungkin sambung pengajian? ;)
ape2 pun, selamat maju jaya dlm ape juga keptsn yg di buat.

p/s: dgr kate NSG kat bukit tgh carik org.

Anonymous said...

Alhamdulillah..selamat menempuh masa-masa lapang dengan pekara-pekara yang berfaedah..apa perancangan lepas nie.. Nikah ka?
..jgn tgu lama2 nanti lama2 dia di ambil orang..boleh ka cakap macam nie ish2 merapu ja...

senduk said...

bila nak update..
ni dah balik rumah kira x update dah la nii?

Aneroid said...

akan update jugak.. tapi tak tau la bila... hehe. kepada para 'peminat' blog ini, maafla kalau posting blog ni jarang2...

hehe

Miss jane said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Ũ