© The Mhakk Studio

Monday, February 9, 2009

Mari baling kasut!

Haaa... mai ramai-ramai pakat cuba.
Maaf kepada yang tak suka. Ini adalah hiburan semata-mata.
Lepas cuba, tinggalkan komen sikit... hehehe.
[Jika browser anda tak support Adobe Flash, silalah guna browser lain]

10 comments:

tuah pembela raja said...

ngko ni suke malukn org yer? insafla brader. manusia mmg ade wat silap. xleh salahkan ds najib sorg. baik ngko buang la hiburan kpale otak ngko ni

abu khuzaifah abu dzar said...

4 kali aku baling kat muka najib kena!tp dia pandai elak.cinabeng tui

Anonymous said...

really fun..
tq 4 posting, at least release tension.muahuahua

eagle said...

saya rasa memang ramai org tak suka najib tuh. benci arr

hoooooooo said...

ko buat la lepas baling kasut, up level tembak, up lagi baling c4 plak hahaha

Jom Baling said...

Najib memang banyak salah. Dia perlu menjawab di depan Allah lebih dari apa yang kita di bwah ni kena jawab. Bagi aku dia pemimpin keluarga yang gagal apatah lagi pemimpin negara. Membela jangan secara buta -tuli. Kita akan dipersoalkan. Ketauan dan kebenaran bukan suatu yang selalunya seiring. Kekadang kerana ketuanan manusia berlaku zalim sedangkan Allah mentapkan had dan hak bagi setiap makhluknya.

Anonymous said...

aku nk report kat en mahizan laa...korang kutuk datuk najib...siap laa ko hilmi

Anonymous said...

aku yakin si hilmi beriman dengan Allah, bukan dengan mahizan
wat pe nk takut, kn hilmi

jangan pandang belakang nanti tak nampak depan said...

just hiburan...

Anonymous said...

Aduhh... si najis celaka tu pandai pulak main elak2 ekk.. dalam 10 kali baling cuma 4 jer yang kena.. aku rasa kalau main baling BOM kat mulut dia lagi best agaknya.. biar berkecai si najis haram tu..

Ũ